fbpx

Mини Ренде/QLUX

Бесплатна достава

70 ден

Compare
Шифра: 01459 Categories: , Tag:

Технички спецификации
Тип: Со решетки
Бренд: Qlux
Длабочина: 370 милиметри
Ширина: 284 милиметри
Висина: 32 милиметри
Материјал: пластика
Карактеристики на производот :
Вид: Преса за лук
Земја на производство Турција
Код на производот: L145