Модли за колачи

Бесплатна достава

180 ден

Compare
Шифра: 196806 Categories: ,

Димензии: 30см х 17см

Mатеријал: Силиконска гума

Производот е флексибилен и лесен за складирање.

Прилагодени колачи за сите! Печете различни домашни десерти…