Модли за колачи

Бесплатна достава

150 ден

Compare
Шифра: 102210 Categories: ,

Димензии: 20см х 10см

Mатеријал: Силиконска гума

Производот е флексибилен и лесен за складирање.

Прилагодени колачи за сите! Печете различни домашни десерти…