Модли за колачи селиконска /Modla selikon kolaci

Бесплатна достава

150 ден

Compare
Шифра: 728175 Categories: ,

Димензии: 25см х 20см

Mатеријал: Силиконска гума

Производот е флексибилен и лесен за складирање.

Прилагодени колачи за сите! Печете различни домашни десерти…