fbpx

Модли за сладолед 6/1 /Modla za sladoled

Бесплатна достава

100 ден

Compare
Шифра: 591794 Categories: ,

Направете ваши сопствени вкусни jaдења со мраз со овој пластичен производител на мраз поп.
Само ставете ја вашата мешавина од сладолед во калапите и чувајте ја во замрзнувач.

Вашиот сладолед ќе биде готов за најбрзо време.
Доаѓа во четири асортимани.