fbpx

Мулти наменски сецко

450
725488
материјал-не’рѓосувачки челик

ДОДАТОЦИ
-основа за сечење
-проџирен сад(1500mm)
-вграден нож со вградена решетка
-капак
-сечила(6mm x 6mm или 12mm x 12mm)
-поставени сечила(6mm x 36mm или 18mm или 18mm)
-лупач
-држач
-капак со сечила (четвртина, осмина)
-упатстви за користење на сечилата
-упатстви за користење на држачот

Безбеден за миење
Лесно се одржува
Лесен за користење
Безбеден за користење

Прикажи повеќе
Бесплатна достава

450 ден

Compare
Шифра: 725488 Категорија: