Мултифункционална цедилка / Qlux

Бесплатна достава

160 ден

Compare
Шифра: 015708 Categories: ,

Мултифункционална цедилка

Благодарение на нејзиниот посебен дизајн, спречува истурање на вашата храна. Лесно
се чисти. Делот кој е варијабилен е изработен од силиконски материјал.
Димензии на производот 29,5х23х3 см