fbpx

Мултифункционална, приспособлива прскалка/Multifunkcionalna prisposobliva prskalka

Бесплатна достава

249 ден

Compare

Можете да го контролирате прскањето само на она што сакате да се натопи (рачно насочувајки ги прскалките една по една за да одговара совршено на вашата околина).

Се врти 360 степени, а на долната страна се поставува кол кој се поставува во земјата за да може прскалката да е фиксирана и цврсто наместена и спремна за работа.

Ја зачувува вашата вода со тоа што не прскате улици, тротоари, згради, луѓе итн.

Флексибилни прскалки за прскање што можете да ги поставите во која било насока.

Како што расте вашата градина, едноставно свиткајте црева за да прилагодите нови модели на наводнување, лесни за употреба.

Совршен за градини, споредни дворови, тревници, патеки, дворови, градини со зеленчук и билки.