fbpx

Селиконска трака самолеплива 3м х 3см двострана мултинаменска 903410/Samolepliva selikonska traka dvostrana multinamenska

Бесплатна достава

250 ден

Compare
Шифра: 903410 Категорија: Tag:

Мултинаменската леплива лента може да се фиксира на сите мазни и без прав површини.Можете да ја МИЕТЕ И ДА ЈА УПОТРЕБИТЕ ПОВТОРНО ! ! !

Може да лепите разни мали предмети, колку е поголема контактната површина помеѓу лентата и предметот што треба да се залепи, толку е посилна адхезијата.

Ако ви треба предмет што се лепи безбедно, треба да нанесете лента каде што предметот може да дојде во контакт со површината на која е прикачен.

Haodear Grip лента Големина на маса: 3 см * 3 м.