fbpx

Мултинаменска леплива лента 3м х 3см

Бесплатна достава

200 ден

Compare
Шифра: 903427 Категорија: Tag:

Мултинаменската леплива лента може да се фиксира на сите мазни и без прав површини.

Може да лепите разни мали предмети, колку е поголема контактната површина помеѓу лентата и предметот што треба да се залепи, толку е посилна адхезијата.

Можете да ја МИЕТЕ И ДА ЈА УПОТРЕБИТЕ ПОВТОРНО ! ! !

Ако ви треба предмет што се лепи безбедно, треба да нанесете лента каде што предметот може да дојде во контакт со површината на која е прикачен.

Haodear Grip лента Големина на маса: 3 см * 3 м.