fbpx

Мултинаменска машинка за сецкање – Nicer Dicer Plus

Бесплатна достава

450 ден

Compare

Долготрајни супер остри сечила од нерѓосувачки челик
5 различни инсерти со 11 различни начини на сечење
Исечете на коцки или стапчиња во 3 различни големини
Парчиња во 2 различни дебелини
Брзо, чисто ракување
Безбедно за миење во машина за садови
– 1 Главна единица
– 1 Проѕирен сад (кој може да служи и како сад за складирање)
– 1 Капак со копче
– 1 Додаток за сечње на коцки и ленти
– 1 Додаток за кружно сечење на осмини и четвртини
– 1 Додаток за сечење во форма на V
– 1 Додаток со ренде
– 1 Двонасочен нож за лупење
– 1 Заштитен додаток за сецкање
– 1 Заштитен додаток за сечивото со осмини и четвртини
– 1 Пластичен капак за одржување на свежината на храната