fbpx

Огледало со закачалка 32cm x 21cm

Бесплатна достава

369 ден

Compare

Извршете ја вашата рутина за подготвување на најубав можен начин!

Ова разноврсно огледало вклучува корисна полица и куки за додатоци, накит, клучеви и многу повеќе. Користете го веднаш до вратата како станица за вашите клучеви, чанта и шамија. Плус, можете да го користите огледалото за брз поглед пред вратата пред да излезете!

Димензии 21 × 32 cm