fbpx

Огледало со закачалки 33cm x 32cm

Бесплатна достава

349 ден

Compare

Погледнете се брзо пред да излезете од дома!

Организирајте го вашиот дом со оваа компактно хексагонално огледало со полица и четири куки за лесно складирање на палта, чанти или опрема за миленичињата во влензниот пред простор или за складирање на прибор за лична хигиена и крпи во бањата!

 

Димензии 32 × 33 cm