fbpx

Пекач Огноотпорен 35 цм х 20 цм стаклен сад со капак 192386/pekac ogmootporen

Бесплатна достава

440 ден

Compare

Материјал-Стакло
Димензии- 35 цм х 20 цм
Шифра- 192386