fbpx

Ограда за градина 200*21см Пластика 862363/ograda za gradina plastika

Бесплатна достава

259 ден

бела
зелена
кафеава
киви
цигла
Исчисти
Compare
Шифра: 862363 Categories: , , Tag:

Пластична декоративна ограда

Димензии: 2 м x 21 см

Прекрасна украсна градинарска ограда изработена од пластика со вкупна должина од 2 метри.

Оградата е погодна за обликување на цветни леи, грмушки и дрвја.
Индивидуалните панели ви даваат можност да формирате кревет со соодветна големина.
Декоративната ограда се состои од 4 панели, секоја со димензии 50 х 21 см.

Ниска цена во споредба со други слични производи;

Материјал: Квалитетна пластика отпорна на надворешните временски услови (сонце, дожд …)

Отпорна на штетни микроорганизми;

За патеки, тревници…
Лесно вклопување едни во други

Оградата не ги менува своите својства под дејство на сончева светлина

Издржува изложеност на температура

Глодарите и инсектите се индиферентни кон оваа ограда;