fbpx

Организер фиока 5/1 пластика 74395 прилагодлив/organizer fioka prulagodliv plastika

Бесплатна достава

240 ден

Compare
Шифра: 74395 Categories: , Tag:

5 Делен Организатор
Карактеристики на производот:
Изработени од пластика
Може да се користи безбедно на кое било место со својата флексибилна и робусна структура.
Транспарентен
Има 5 поделби
Деловите што ги одделуваат одделите се отстрануваат, може да се користи и како едно парче…
Може да се користи во домови, канцеларии, работни места/канцеларии.

Димензии на производот
1Бр .: 8х8см
2Бр: 8х16см
3Бр: 8х24см
4Бр: 16х24см
Број 5: 16х32см