Организер/мрежа

Бесплатна достава

200 ден

Compare
Шифра: 587014 Categories: ,

Опис:

Висечка торба, повеќеслојна за складирање долна облека, гардероба. Оптимален материјал, бидете сигурни дека ќе го користите

Мала големина, голем капацитет, дизајн на мрежа, модерна едноставност

Спецификации:

Име на производот: Нордиска повеќеслојна торба за чување долна облека

Големина на производот: 40 * 80cm