Организер на закачување

Бесплатна достава

140 ден

Compare
Категорија:

Материјал:metal

Ова преку организаторот на кабинетот може да складира разни предмети како што се шише со сос, алуминиумска фолија, кеси за сендвичи, пластична фолија, материјали за чистење, дури може да се користат за чување производи за бања или чорапи, вратоврски и така натаму

Лесно се собира. Само закачете се над вратата на кабинетот, не е потребен хардвер. Лесно може да се отстрани кога не се користи, толку е погодно

Ослободете се од нередот и управувајте со неискористениот простор во вашиот дом, додавајќи веднаш складирање со ова преку организаторот на кабинетот

Одлично за сендвич кеси, фолија, храна, лесни јадења, облека, крпи, тоалети и многу повеќе. Изработен од метал со прекрасно бело готово Лизга лесно преку стандардните врати на орманот.

Лесно се собира. Само закачете се над вратата на кабинетот, не е потребен хардвер. Лесно може да се отстрани кога не се користи, толку е погодно