Организер полица 3 спратна

Бесплатна достава

300 ден

Compare
Шифра: 565049 Категорија:

Лесна и практична за употреба се склопува и расклопува без никакви алатки во неколку чекори. Благодарение на високите рафтови на полицата, можете да складирате големи предмети Освен во бањата, лесно можете да го користите во сите области на вашиот дом, вклучително и во дневната соба и кујната, благодарение на неговата елеганција. Можете да го користите како трокатна полица, или можете да ја користите како едноспратна или двоспратна полица. · Тоа е совршено решение за одржување организирани предмети како што се детергенти, шампони, тегли. · Може да се користи во сите области на вашиот дом и покажува совршен став. · · Бидејќи е изработен од висококвалитетен материјал, тој е многу отпорен на кршење и виткање. Растојанието помеѓу полиците е 30 см. · Макс. Товар / полица: 13 кг. Системот за решетки не треба да биде прикачен на која било област. Сепак, треба да биде фиксиран на ѕидот со безбедносни прицврстувачи кои помагаат да се спречи паѓање на децата во случај на качување или обесување. · Различни материјали бараат различни типови на ѕидни додатоци. Ако типот на ѕидот е различен, дополнителните делови мора да се купат одделно.