Организер за прибор за јадење /BURSEV

Бесплатна достава

70 ден

Compare
Шифра: 006808 Categories: ,

Димензии: 18,2см х 10.4см

Материјал: Пластика

Форма: Правоаголна

Производител: BURSEV