Преса за лук со повеке функции/Presa za luk

Бесплатна достава

170 ден

Compare
Шифра: 456074 Categories: , Tag:

Материјал алуминиум
Боја сребрена
Бренд Факелман
Димензии на предметите 15,5 x 6,8 x 2,7 сантиметри