fbpx

Пегла / SAYONA

Бесплатна достава

850 ден

Compare
Шифра: 130431 Категорија: Tag:

Спецификации:
Боја: розова / виолетова
Големина на производот: 255 * 130 * 107mm
Тежина на производот: 1000гр
Материјал на производот: ABS, електротермичка компонента
Напон: 220V
Моќност на производот: 1200W / 50-60Hz / 2000W
Режим на греење: електротермално
Примена: пеглање на палта, кошули, долна облека, џебови, вратоврски итн.
Функции: пеглање, навлажнување, дезинфекција и стерилизација.

Овој производ е ефикасен и еколошки производ.
Неговата континуирана висока температура и висок притисок на пареа може да се користат за пеглање, стерилизација и  чистење.Погодна за домаќинства, хотели и патувања.