fbpx

Пепелник пластика

Бесплатна достава

50 ден

Compare
Шифра: 22031 Категорија: Tag:

Пепелник од црн автомобил 11 см Чувајте ги искористените отпушоци од цигарите со овој пепелнике

Одговара во сите држачи за чаши во кола.

Висококвалитетна пластика против оган

Лесно за отстранување и чистење

Охрабрува безбедно отстранување цигари и спречува пожари

Последно прегледани производи