Пикник столица на расклопување

Бесплатна достава

1.199 ден

Compare

Овој стол на преклопување  е совршен за патувања, излети, риболов и кампување!

Нашиот преклопен стол за кампување е совршено решение за брзо и лесно решение за појавување места за седење.

Дизајниран во конструкција на челична рамка  со седиште од материјал 

Вклучува потпирачи за раце