Пластичен шприц за декорација на торти и колачи./spric za dekoracija

Бесплатна достава

180 ден

Compare

Сетот се состои од еден шприц и 5 други додатоци за обликување.
Пластиката од која е изработен сетот се одликува со голема издржливост.
Шифра-471367