fbpx

Пластичен шприц за декорација на торти и колачи.

Бесплатна достава

100 ден

Compare

Сетот се состои од еден шприц и 6 други додатоци со различни форми.
Пластиката од која е изработен е доста издржлива.
Шифра-111806