fbpx

Пластичен шприц за декорација на торти и колачи.

Бесплатна достава

180 ден

Compare

Сетот се состои од еден шприц ,5 додатоци и 10 декоративни дискови.
Пластиката од која е изработен е високо квалитетна и издржлива.
Шифра-860207