fbpx

Поларно ќебе

Бесплатна достава

300 ден

Compare
Шифра: 289183 Категорија: Tag:

ПОЛАРНО ЌЕБЕ – За здрав и комфорен сон!

Врвни ќебиња, ситно исткаени кои совршено ќе ве затоплат во зимските денови. Изработени од polar-микрофибер, со димензии 180×130 сантиметри.

Вистинска удобност и добро здравје;

Одржува оптимална телесна температура:

Гарантира свежина во лето и топлина во зима;

Му помага на организмот при настинки, воспалителни процеси, болки;

Лесно за оддржување;