fbpx

Сталажа повеќенаменска полица на 3 нивоа 700350

➡️ Материјал: пластика
➡️ Димензија: 75 x 40 x 20cm
✅ Лесна инсталација
✅ Без употреба на алат
Прикажи повеќе
Бесплатна достава

849 ден

Compare
Шифра: 700350 Categories: , , Tags: ,
Организирајте го просторот во Вашиот дом со уникатната повеќенаменска полица што ќе ви овозможи функционалност и организација на најразновидни работи во домот.
Благодарение на висината од 30 см помеѓу полиците, можете да организирате многу материјали и лесно да ги користите во вашата дневна, кујна, бања…