fbpx

Преса за колачиња

Направете домашни колачиња како вистински мајстори на својот занает…

Прикажи повеќе
Бесплатна достава

350 ден

Compare

Алатка за колачиња
Преса за колачиња е уред за правење притиснати колачиња. Се состои од цилиндар со клип на едниот крај, кој се користи за истиснување на тесто за колачиња низ мала дупка на другиот крај. Пресата за колачиња има заменливи перфорирани плочи со дупки во различни форми, како што е форма на sвезда или тесен процеп за истиснување на тестото во панделки.
Содржи дваесет видови калапи за бисквити и четири млазници за украсување торти.