fbpx

Заштитник за штекер 6/1 пластика 835071

Бесплатна достава

120 ден

Compare
Шифра: 835071 Категорија: Tag:

1. Овој производ може да ги заштити децата од неочекувана опасност од електричен удар

2. Чувајте го вашето дете секогаш безбедно од електроника и избегнувајте несреќи

3. Нема да може никој да достигне до штекерот, достапно само за родителите, со посебен клуч

4. Самостојно не влијае на нормалното користење на други приклучоци за напојување

5. Лесно е да се инсталира

7. Откако ќе се инсталира бравата за напојување, можете да ја отворите со дадените клучеви за употреба

8. Издржлив и сигурен