fbpx

Ролетна зебра (ден и ноќ) полиестерна со механизам / Roletna zebra ( den i nok ) poliesterna so mehanizam

Бесплатна достава

1.479 ден

Compare
 Материјал: полиестер
 Боја: кафена
 Транспарентност: Полу затемнување
 Димензии: 100 x 200cm
 
 Елегантен изглед со максимална контрола на светлината и подобра приватност
 Едноставна ролетна која го надополнува Вашиот внатрешен итериер
 Едноставен механизам за повлекување и ослободување кој овозможува целосно прилагодување на висината
 Оваа ролетна е лесна за инсталација, овозможувајќи и да одговара на голем број прозорци
 Едноставно и суптилно, оваа ролетна е безбедна за вашите деца и миленичиња

Димензии 100 × 200 cm
БОЈА Color

, ,