Ролетна/Полиестер/120см х 180см/БЕЛА

Бесплатна достава

1.280 ден

Compare
Шифра: 741825 Categories: ,

Материјал: полиестер;

Боја: Сива;

Транспарентност: Полу затемнување;

Димензии: 120см х 180см)
Елегантен изглед со максимална контрола на светлината и подобра приватност.
Најдобри за климатизирани простории. Ги намалуваат сметките за  електрична енергија, како и го намалува загадувањето и бучавата.
Се инсталираат многу лесно…

Едноставната ролетна доаѓа во нежни бои за да го надополни вашиот внатрешен итериер. Едноставен механизам за повлекување и ослободување кој овозможува целосно прилагодување на висината. Оваа ролетна е лесна за инсталација, овозможувајќи и да одговара на голем број прозорци. Едноставно и суптилно, оваа ролетна е безбедна за вашите  деца и миленичиња.