fbpx

Ротирачка даска за сервирање Ф40

Материјал-буково дрво

Да не се изложува на: висока температура, сонце, вода и влага

Прикажи повеќе
Бесплатна достава

720 ден

Compare
Шифра: 017633 Категорија: