fbpx

Ротирачки стаклен послужавник

Бесплатна достава

319 ден859 ден

Ф25cm
Ф30cm
Ф35cm
Ф45cm
Ф60cm
Исчисти
Compare
Идеален послужавник да ги претставите вашите аперитиви, сирења и десерти на естетски и пријателски начин
➡ Ротирачки, им овозможува на сите лесно да се послужат себеси
➡ Ротирачкиот послужавник е направен од проѕирно стакло и е практичен за п ретставување на сите ваши гурмански асортимани
димензија

Ф25cm, Ф30cm, Ф35cm, Ф45cm, Ф60cm