fbpx

Сад за миење чинии 3л /Titiz

Бесплатна достава

420 ден

Compare
Шифра: тп211 Категорија: Tag:

Капацитет: 3Л

Димензии:в21см ш30см х 11см

Миењето чинии никогаш не било полесно и побрзо вашите чинии ќе бидат за само еден миг и без напор.

Со миење на чиниите со оваа алатка за вашата кујна користите помалку вода. Вакуумскиот систем спречува лизгање и овозможува поудобно користење.

Има одвод на долната страна за лесно отстранување на валканата вода

ж

Држач со силиконски лепенки против лизгање!

Достапен во две бои: Црна и Сива

Произведено од турска фирма со докажен квалитет “Titiz”