Саксија куби 16*16*15см сјајна пластика со вградена тасна / Saksija Coubi plastika

Бесплатна достава

115 ден

Compare
Шифра: 073125 Categories: , ,

Пластична саксија во различни бои со екстра квалитет и едноставен дизајн кој одговара на секое место!

Oтпорна на UV зраци и ниски температури.

Димензии:155мм х 145мм