fbpx

Саксија ф30*28 10л пластичен дрвен декор 001458

Бесплатна достава

220 ден

белабелазлатназлатнакафеавакафеавакивикивилилалиласивасивацрвенацрвенацрнацрна
Исчисти
Compare
Шифра: N/A Категорија:

Пластична саксија со екстра квалитет и едноставен дизајн кој одговара на секое место!

Саксиите имаат одвод за вода кој се затвара со гумичка доколку ги користете во вашиот дом!

Oтпорна на UV зраци и ниски температури

Димензии Недостапно
БОЈА Color

, , , , , , ,