fbpx

Саксија 19*18см 2,6л пластична дрвен декор 001434

Бесплатна достава

120 ден

белабелазлатназлатнакафеавакафеавакивикивилилалиласивасивацрвенацрвенацрнацрна
Исчисти
Compare
Шифра: N/A Категорија:

Пластична саксија со екстра квалитет и едноставен дизајн кој одговара на секое место!

Саксиите имаат одвод за вода кој се затвара со гумичка доколку ги користете во вашиот дом!

Oтпорна на UV зраци и ниски температури