fbpx

Саксија мелроуз ф50*43см пластика 504462

Бесплатна достава

380 ден

белабелабордобордожолтажолтазеленазеленакафеавакафеавакивикивикремкремлилалилапртокалпртокалрозерозесветло плавасветло плавасивасиватемно плаватемно плаватеркизтеркизциглациглацрвенацрвенацрнацрна
Исчисти
Compare
Шифра: 504462 Categories: , ,

Пластична саксија вистински претставник на модерен дизајн.
Отпорен е на УВ зрачење и ниски температури. Поголемите димензии на овој сад се идеални за дрвја и растенија со развиени корени.
Мазните површини се лесни за одржување. Оваа саксија доаѓа со внатрешна влошка.

Димензии: 43cm – 48cm

Капацитет:50л