Саксија – Melrose line

Бесплатна достава

80 ден

Compare
Шифра: 504431 Categories: ,

Пластична саксија во различни бои со екстра квалитет и едноставен дизајн кој одговара на секое место!

Oтпорна на UV зраци и ниски температури.

Kaпацитет: 3,2л

Димензии:20см х 14см