fbpx

Саксија – SAND ф38см висина 44cm брановидна / Saksija – SAND f38cm visina 44cm branovidna

Бесплатна достава

880 ден

бела
крем
моха
сива
црна
Исчисти
Compare
Шифра: 899718 Categories: ,

Модерните саксии создаваат посебен сјај на просторот каде се поставени. Тие се со софистициран дизајн, перфектни за модерни ентериери и екстериери.