fbpx

Саксија ф 38см SANDY пластика со влошка

Бесплатна достава

1.050 ден

Compare

Модерните саксии создаваат посебен сјај на просторот каде се поставени. Тие се со софистициран дизајн, перфектни за модерни ентериери и екстериери.