Саксија – Жозефина

Бесплатна достава

180 ден

Compare

Пластична саксија во различни бои со екстра квалитет и едноставен дизајн кој одговара на секое место!

Oтпорна на UV зраци и ниски температури.

Kaпацитет: 10л

Димензии:25см х 25см