Саксија – Жозефина

Бесплатна достава

90 ден

Compare

Пластична саксија во различни бои со екстра квалитет и едноставен дизајн кој одговара на секое место!

Oтпорна на UV зраци и ниски температури.

Kaпацитет: 3л

Димензии:17см х 17см