Саксија – Жозефина

Бесплатна достава

70 ден

Compare

Пластична саксија во различни бои со екстра квалитет и едноставен дизајн кој одговара на секое место!

Oтпорна на UV зраци и ниски температури.

Kaпацитет: 1,7л

Димензии:14см х 14см