Саксија Жозефина 11*11см 0,8л мат пластика со вградена тасна SP1467 /Saksija zozefina plastika

Бесплатна достава

65 ден

бела
бордо
бронзена
ванила
виолетова
дрво
жолта
зелена
златна
златни
кафеава
киви
крем
лила
лимета
моха
плава
портокалова
проѕирна
резеда
розе
светло плава
сива
сребрени
темно плава
теркиз
цигла
црвена
црна
Шарена
Исчисти
Compare
Шифра: N/A Categories: , ,

Пластична саксија во различни бои со екстра квалитет и едноставен дизајн кој одговара на секое место!

Oтпорна на UV зраци и ниски температури.

Kaпацитет: 0,8л

Димензии:11см х 11см