fbpx

Самолеплива фолија 60см х 200см

Бесплатна достава

139 ден

Compare
Шифра: 789519 Категорија: Tag:
Самолепливата фолија за мебел е економичен и практичен начин да го освежите стариот мебел дома.Исто така е модерен начин за прекривање на недостатоците на површината.
Самолепливата фолија e наменета за рачно нанесување врз површини на дрво,метал,пластика,стакло.Освен тоа, таа е водоотпорна, а надворешната површина се чисти лесно со влажна крпа.Достапна е во еднобојни,дрвни и камени декори. Во зависност од површината на која е нанесена, самолепливата фолија може да се отстрани без никакви оштетувања.