fbpx

Секач за ананас

Бесплатна достава

220 ден

Compare
  • Излупете и исечете свеж ананас за само 30 секунди.
  • Механизам базиран на шраф го отстранува месото во совршено обликувани прстени/парчиња.
  • Школката останува недопрена откако ќе се извади ананасот.
  • Високо издржлив и може да се мие во машина за садови.