fbpx

Шејкер

Бесплатна достава

380 ден

Compare
Шифра: 521559 Категорија:

Стаклен шејкер 580мl од колекцијата Коктел Бар од Луминарк.

Бар-прибор специјално дизајниран за создавање на вашите коктели.

Овој шејкер со црн капак има дипломирano за да знае како да ги дозирате вашите пијалоци.

Најдете и неколку рецепти како што се: Шприц, Космополитен, Пина колада, Мохито и сл.